26 Nisan 2018 Perşembe

Haber " VICTON Prologue of The War - (Operation to Get Screen Time" | 180426





VICTON, 新 reality ‘Savaşın Başlangıcı ? Ekran Zamanını Yakalama Operasyonu’ 26'ında ilk yayın

7 üyeli popüler erkek grubu VICTON'un yeni realitysi ne olacağı konusunda ilgi çekiyor.

Ajansları PlanA Entertainmen tarafından geçen 25'i akşam 6'da NaverTV ve youtube, V App'de dahil VICTON'un resmi sosyal hesap kanallarında 'VICTON Savaşın Başlangıcı ? Ekran Zamanını Yakalama Operasyonu' (kısaca 'Savaşın Başlangıcı')'nın önizleme videosunu yayınladı.

Ön izleme videosunda, rastgele seçilmiş yerlerde tatile giden VIVTON üyelerin ifadeleri görüldü. VICTON'un yemek alışverişi ve showunu gösterecek, sokaklarda gezip, idol üyelerinde görmesi zor olan durumlarda ne yapacakları merakları arttırıyor.



'Savaşın Başlangıcı'nda VICTON'un takım çalışmasını hedefleyen seyahatlerini içeren eğlence programı. 'Savaşın Başlangıcı' eğlenceli üyelerin daha fazla ekran saatini almak için en önemli özelliklerden. Daha fazla ekran zamanı için üyelerin hikayesi bu programda ortaya çıkacak.

'Savaşın Başlangıcı'nda VICTON üyeleri bizzat kendilerinin planlaması başka bir özellik. Üyeler kendi sayehat programlarını yazıp, hyranlarına manzaraları gösterdi. Tüm çekimler üyelerin kendi kameralarında olması olağandışı. Geçmişte gördüğümüz eğlence programlarından daha farklı olarak VICTON'un yeni girişimi dikkat çekiyor.

PlanA resmi olarak " VICTON üyelerinin derin dostlukları ile seyahat sırasında bazen didiştikleri konuları göz önüne koyacak. Idoller kısıtlamalar maruz kaldıklarında kendileri has yöntemlerle başa çıkmaya çalışacaklar. Ek olarak reality de üyeler kişisel tavırları ile içlerindeki derin hikayeleri ortaya çıkacak. VICTON'un yeni cazibelerini bulabileceksiniz" diyerek beklentileri yükseltti.

VICTON daha önce Mnet'in 'Me and 7 Men' web eğlence programı ' Born Identity' da bir çok programı uyarladı,  muhteşem eğlence duygusunu yaşayan 'Eğlenceli idol' olarak bir çok yeteneklerini gösterdiler. Bunlara ek olarak eğlence duyularını 'Savaşın Başlangıcı'nda topluypr ve beklentileri arttırıyor.

Bu arada 'Savaşın Başlangıcı' 26'nda ilk yayın ile başlayıp her hafta Perşembe akşam 6'da NaverTV ve youtube, V App'de dahil VICTON'un resmi sosyal hesap kanallarında toplamda 8 bölüm bir program olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara göz atmalısınız :)

VICTON Grup Profili

VICTON (빅톤) 7 üyeden oluşmaktadır. Seung Woo, Seung Sik, Chan, Se Jun, Han Se, Byung Chan ve Su Bin. 9 Kasım 2016...