30 Nisan 2018 Pazartesi

VICTON 'En iyi konsept' ile, Mayıs'ın ortalarında geri dönüş yapacak ' 180430

'En iyi konsept' ile VICTON, Mayıs'ın ortalarında geri dönüş yapacak '

7 üyeli popüler erkek grup VICTON Mayıs'ın ortalarında geridönüş haberleri ile müzik endüstrisinde yeni bir patlama yaptı.


VICTON'un ajansı PlanA Entertainment(kısaca PlanA) tarafından bugün (30Nisan) " VICTON'un Mayıs'ın ortalarında yeni albüm ile geridönüş yapmasını planlıyoruz" dedi, "Klip çekimleri önümüzdeki günlerde" diye belirtti. Ve " "VICTON bu sefer single her zamankinden farklı bir atmosfer/tarz deneyecekler. VICTON'un yeni cazibelerini yakalayabilirsiniz" diyerek beklentileri yükseltti.

Sonuç olarak VICTON geçen Kasım'da albümün yayınlanmasından bu yana, yaklaşık 6 ay sonra geridönüş yapacak. Geçen promosyonlarında VICTON başlık şarkısı "Remember Me" aracılığı ile erkeğe dönüşen çocukların tazeliği ve olgunluklarını göstererek büyük sevgi almıştı.



Üyeler Han Seung Woo, Kang Seung Sik, Heo Chan, Im Se Jun, Do Han Se, Choi Byung Chan, Jung Su Bin'in oluşturduğu VICTON'un görselleri, şarkı söyleme ve yazma, besteleme gibi müzik yeteneğine sahip çok yönlü bir gruptur. Yaklaşık bir buçuk yıl önce mini albüm ile çıkış yapan VICTON, PlanA'in iddialı hazırladığı erkek grup "Süper Çaylaklar" olarak fark edildi.

Bu albümden sonra VICTON idol olarak çeşitli müzik türleri ile göründü, sanatçı olarak sonsuz olanakları olduğunu kanıtlamışlardır. HIGHLIGHT Yoon Jun Hyung, Apink gibi kıdemli sanatçılar da VICTON'un promosyonlarında destek ve yardımlarda bulundular.

Ek olarak VICTON geçtiğimiz günlerde Japonyada yapılan "KCON 2018 JAPAN" konseri ve hayran buluşmaları "One Fine Day" de dahil Asya, Kuzey Amerika, Okyanusya da dahil dünyanın her yerinde promosyon yaparak "Yeni Neslin Hallyu Yıldızı" olmaya sağlam adımlar attı.

Geçtiğimiz bit yılda hızla gelişen VICTON'un bu seferki geridönüşü ile taze bir konsept ve şarkılar ile geri dönecekleri büyük beklenti sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara göz atmalısınız :)

VICTON Grup Profili

VICTON (빅톤) 7 üyeden oluşmaktadır. Seung Woo, Seung Sik, Chan, Se Jun, Han Se, Byung Chan ve Su Bin. 9 Kasım 2016...