24 Nisan 2018 Salı

NAVER Haberi "M KWAVE" SeJun konserde kaslarını göstermek için söz verdi | 180424



Hallyu Magazin KWAVE'in yeni oluşturduğu MXI KWAVE de kare magazin M KWAVE'in 51.sayısında çizgi romandaki başrol adamlar gibi büyüleyici gülümsemeye sahip nazik ve yeni nesli heyecanlandıran Hallyu-dol erkek grup VICTON'un resimlerini yayınladı.




 Bu sefer M KWAVE 51. sayıda ‘VICTON'un parlak çekiciliği’ temalı ferahlatıcı tazeleyici his ile yumuşak görünümlü VICTON'un cazibeli fotoğrafları çekildi, fotoğraflarda üyelerin hepsi mavi jean, beyaz gömlek giyinip ferahlatıcı cazibeli gülümsemesi dikkat çekiyorlar.

Bu resim hakkında nasıl hissettiği sorulduğunda üyelerden Chan 'KWAVE ile ikinci çekimimiz gerilmeyeceğimi sanmıştım ama heyecanlanıp gerilsemde eğlendiğim bir çekim oldu' diye dile getirdi, SeungWoo da “Bence hem büyüleyici hem de kendine özgü iki harika konsept gösterebildim" diye fotoğraf çekiminden beklentilerini dile getirdi.


VICTON 2017'de ilk showcase 'HELLO JAPAN! VICTON 1ST SPECIAL LIVE’ da 2.000 hayran ile gerçekleştirdi. Geçen yıl Haziran ve Ekim de Tokyo Shibuya Tower Record da 2. mini albümleri 'READY', 3. mini albümleri 'IDENTITY'nin promosyonlarını toplamda 8.000 hayranla, Japonya Tower Record günlük genel listelerde gelecek neslin Hallyu idol olarak gösterildi
Ve geçtiğimiz ayın(Nisan) 15'inde Japonya Tokyo TFT Salonu 300'de  '2018 VICTON Special Fanmeeting in Japan ある素敵な日'(Harika bir gün)’ özel hayran buluşması yaparak Japon hayranların sıcak tepkileri sayesinde tüm biletleri satıldı ve başarı ile tamamladılar.
VICTON bu M KWAVE fotoğraflarında 'Bir kez tat aldın mı bağımlı bırakacak lezzetli parıltı' temalı çekimiydi. Parıltılı VICTON'a bağımlı oldukları bir şey var mı diye sorulduğunda SeJun ' 2018'de solo konserde mutlaka kaslarımi göstereceğime söz verdim. Bu sözü tutma için son günlerde gerçekten sıkı spor yapıyorum' dedi. VICTON'un solo konserinde beklentiler yükseltiyor.
Parıltılı VICTON kendileri cesretlendirip " Bu yıl içinde mutlaka müzik showlarda 1. olmak istiyoruz", "Bir çok kişiye VICTON denen grubu gösterip yeteneklerinin daha da geliştiğini gösterip onaylanan bir grup olmak istiyoruz" diye dileklerini dile getirdikleri M KWAVE röportajı oldu.

*Koreceden çevirilmiştir. Hatamız olabilir. Bunun için anlayışını umuyoruz. 💖

Çeviri; MynAngeL91

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara göz atmalısınız :)

VICTON Grup Profili

VICTON (빅톤) 7 üyeden oluşmaktadır. Seung Woo, Seung Sik, Chan, Se Jun, Han Se, Byung Chan ve Su Bin. 9 Kasım 2016...