7 Temmuz 2018 Cumartesi

VICTON üyesi HanSe Mnet 'Show Me The Money 777' de görünecek



VICTON üyesi HanSe Mnet 'Show Me The Money 777' de görünecek.


VICTON HanSe 7'sinde VICTON'un resmi sosyal hesabından 'Show Me The Money777' destek videosu yayınlayıp, hayranlarına programa katılacağını bildirdi.

Takımında rapten sorumlu olan HanSe bu zamana kadar yaptığı röportajlarda "Show Me The Money" katılmak istediğini dile getirdi. Bu program sayesinde rap yeteneklerini yükseltmeye istekli olduğunu söyledi

VICTON'un şirketi PlanA yetkilileri Seoul Economic Daily Star'da "HanSe'nin becerilerini her zamanki gibi geliştirmek için iyi bir deneyim olacağını düşünüyoruz." 'Show Me The Money'e çıkmak istiyorum' dedi ' Bu harika bir fırsatla "Show Me The Money777" bu şekilde önbaşvurusu yaptık. Dört gözle bekleyiniz"' diyerek dile getirdiler.

Mnet'in Rap Survivor(yaşam mücadelesi) 'Show Me The Money' 2012 de ilk kez gösterime sunularak her sezon popülerliğini yükseltti. Sezon1 Loco, Sezon2 Soul Dive, Sezon3 Bobby, Sezon4 Basick, Sezon5 BewhY, Sezon6 Hangzoo kazananları oldu.

Bu arada 'Show Me The Money777' bugün(Temmuz 7) resmi e-mail, anasayfaları, instagram üzerinden başvuru yapabilir. Yayın 9 Temmuz Pazartesi başlayacak.

http://naver.me/FAZySaPm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara göz atmalısınız :)

VICTON Grup Profili

VICTON (빅톤) 7 üyeden oluşmaktadır. Seung Woo, Seung Sik, Chan, Se Jun, Han Se, Byung Chan ve Su Bin. 9 Kasım 2016...