12 Mayıs 2018 Cumartesi

VICTON'un cazibesine düşme zamanı, varyeteleri 'Savaşın Başlangıcı' 180511

VICTON'un cazibesine düşme zamanı, varyeteleri 'Savaşın Başlangıcı'

Erkek grup VICTON'un özel varyetesinde ekran zamanını yakalama mücadelesi içine girdi. Eğlence duygusu ile patladılar.

Ajansları Plna 10 Mayıs 12:00'da NaverTV ve Youtube, V App ile VICTON'un resmi sosyal kanallarında  VICTON Prologue of The War - (Operation to Get Screen Time) 3. bölümü yayınladı.



 'Savaşın Başlangıcı'nda VICTON takım çalışmasını güçlendirmek için gittiği seyahati içeren varyete programı olarak, daha önce yayınlanan sıcak gelişmeleri toplado. 'Savaşın Başlngıcı'nda eğlenceli üyeler daga fazla yayın hakkı kazanmak için kurallr ltında garipleşen hikayelerini anlatıyor. VICTON bizzat kendi planını yazdı, tamamen kendi kamera çekimleri ile yapmaları olağanüstü.

'Savaşın Başlangıcı' 3. bölümde ciddeyet olmadan özgür tatile giden VICTON'un tavrı görüldü. Han SeungWoo, Im SeJun ' Gidiş Yolu Uzak' takımı Yeosu'ya, Choi ByungChan ve Kang SeungSik 'ByungSik' takımı Kyeongju'ya, ve Heo Chan ile Do HanSe de 'HeoSe' takıkı olarak Sokcho'ya gitti

Üyelerin başı dertteyken, parlak, saf ve yaramaz tutumları ile cazibelerini çıkardılar. 'Gisiş Yolu Uzak' takım yola çıkmadan önce acıkınca markete gidiş ve yemek showlarını gösterdi. 'ByungSik' takımı KTX(Kore Tren Expressi)'ndeki yerlerini bulup güvenle oturdular, şkalar yapıp şarkı söylediler. Özgür ruh 'HeoSe' takımı otobüsü kaçırma eşiğine geldiler ama vardılar. Karmaşa ortasında üyeler yayın mücadelesi için kameralarınınellerinden düşürmeyip, gülümsediler.

Yolculukları bitip vardıktan sonra üyeler tatlı kafesine gidip aynı bardaktan çift pipet ile içerken özçekim yaptıkları bir görev gerçekleştirdi.  Görev sırasında geciken üyeler "Eğlenelim" diyerek "kimyaları' ile övündüler. Bu gezileri bir gençlik dizisini andırıyor.

Ajansları resmi olarak " Gelecekte yayınlanacak olan üyelerin arkadaşlık ve ara sıra sürtüşmesini gösterecektir. Üyelerin kişisel görünümü ve derin hikayeleri doğal olarak iyi bir şekilde gösterildi. VICTON'un yeni cazibelerini görebilirsiniz' dedi.

Bu arada, 'Savaşın Başlangıcı' her hafta Perşembe günü 12:00 NaverTV ile Youtube, V App ve VICTON'un resmi sosyal kanallarınsa yayınlanacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara göz atmalısınız :)

VICTON Grup Profili

VICTON (빅톤) 7 üyeden oluşmaktadır. Seung Woo, Seung Sik, Chan, Se Jun, Han Se, Byung Chan ve Su Bin. 9 Kasım 2016...