12 Mayıs 2018 Cumartesi

'Geri dönüş' VICTON, ilk Single başlık şarkısı '오월애(俉月哀)' 180511

'Geri dönüş' VICTON, ilk Single başlık şarkısı '오월애(俉月哀)'


[오월애(俉月哀)- Mayısta Hüzün]
Grup VICTON renkli teaser görünümüyle geri dönüşü için geri sayım yapıyor.
Ajansları PlanA Entertainment 11(Mayıs'ta) VICTON Fancafesi ve resmi sosyal hesaplarında, Melon Center'da yeni single albümün çıkış programının teaser'ını yayınlayarak, ilgi odağı oldu.
VICTON 14ünden itibaren geri dönüş günleri 23ünr kadar üyelerin unit, hareketli ve zaman teaserlarını art arda yayınlayarak geri dönüş atmosferini yükseltmeyi planlanmaktadır.
Teaser açık bir program ile  ‘오월애(俉月哀)[Mayısta Hüzün] - 슬픔의 시간을 마주하다 [Hüznün Zamanı ile Yüz Yüze]. 2018.05.23 18:00’ diye yeni single parçalarının başlığı ile yayın tarihini bildirdi. Öncesine göre gelişmiş teaser ile VICTON'un yeni konsepti hakkındaki merakları daha da arttırdı.
Ajans "VICTON ile single'ı ile yeni bir tarz denedik", "VICTON'un, mevcut olan sevimli tatlılık dolu çocuk imajından daha farklı olarak cazibeleri görebilirsiniz" diye bildirdi. Ek olarak "VICTON, 23ünde geridönül öncesindeki hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Bu single ile yılın ilk yarısında buluşmayı beklediğimiz VICTON'un yükseleceğini düşünüyoruz" diyerek geri dönüş beklentilerini arttırdı.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara göz atmalısınız :)

VICTON Grup Profili

VICTON (빅톤) 7 üyeden oluşmaktadır. Seung Woo, Seung Sik, Chan, Se Jun, Han Se, Byung Chan ve Su Bin. 9 Kasım 2016...