10 Mayıs 2018 Perşembe

VICTON' Heo Chan, kendi yazıp bestelediği şarkı ‘LONELY’ sürpriz olarak yayınladı

180510

VICTON' Heo Chan, kendi yazıp bestelediği şarkı ‘LONELY’ sürpriz olarak yayınladı

Grup VICTON'dan Heo Chan, kendi yazıp bestelediği şarkıyı yayınladı
Heo Chan, 9 Mayıs saat 16:00'da SoundCloud, youtube üzereinden VICTON'un resmi kanallarında R&B Soul tarzında kendi yazıp bestelediği 'LONELY'yi yayınladı. Ayrılan aşkını özleyen yalnız kalbini ifade eden şarkı 'LONELY', Heo Chan'ın ilk beste, şarkı sözü, düzenlemeyi yaptığı şarkıdır.


Heo Chan grupta dansta olağanüstü yetenekli bir dansçı olarak tanınan üyedir. Kendine özgü tarzıyla koreografiyi yapabilmek için yeterli dans yeteneğine sahip olduğu bilinmektedir. Dansı ile bilinen Heo Chan bu sefer kendi yazıp bestelediği şarkıyı yayınlayarak, hem şarkı söyleme hemde danstaki becerileri ile ' Çok Yönlü Idol' ünvanına sahip olduğunu gösterdi.

Heo Chan " Chan'ın ilk sözü! Şarkı sözü, beste, düzenlemek yapacağım diye verdiğim sözü tutmak için sıkı çalışıp hazırladığım bestem 'LONELY' i beğenirsniz umarım. Ve geri dönüşümüze çok kalmadığı için birazcık daha bekleyin lütfen" diyerek bestesini yayınlamasıyla ilgili izlenimleriyle hayranlarına olan sevgisini gösterdi.

VICTON Heo Chan da dahik bütün üyeler kendi besteleri ve cover şarkılarını sürekli ücretsiz platformda yayınladı. Hayranlarına gelişen müzikal becerilerini paylaştılar. Hayranlarıyla sürekli iletişimde olan VICTON'un elverişli tavrı olumlu tutum ile karşılanıyor.

Geçenlerde VICTON'un ana vokali Kang Seung Sik 10cm'in 'Phonecert' ile kendi tarzıyla cover hazırladı. Kang Seung Sik 'Phonecert' şarkısı doğrultusunda kız arkadaşına şarkı söylediği video ile birlikte yayınlayıp hayranlarının kalbini tiretti. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara göz atmalısınız :)

VICTON Grup Profili

VICTON (빅톤) 7 üyeden oluşmaktadır. Seung Woo, Seung Sik, Chan, Se Jun, Han Se, Byung Chan ve Su Bin. 9 Kasım 2016...