10 Mayıs 2018 Perşembe

VICTON, 23. de ilk single(tekli)'ını çıkarıyor. | 180510

VICTON, 23. de ilk single(tekli)'ını çıkarıyor. Mayıs'ta ekranlara geri dönecek

Grup VICTON, gelecek 23'ünde ilk teklisini yayınlayacak.

Ajansı PlanA Entertainment 10 Mayıs 00:00'da Twitter, Facebook, Instagram ve VICTON'un resmi kanallarında foto teaser yayınladı. Yayınlanan teaser da renkli çiçeklerle dolu bir kumaş ile birlikte  ‘VICTON 1st SINGLE ALBUM 2018.05.23’ ifadesi ile yakında dönecek olan VICTON'un yeni single'ının yayınlanacağını ilan etti.


Üyeleri; Han Seung Woo, Kang Seung Sik, Heo Chan, Im Se Jun, Do Han Se, Choi Byung Chan, Jung Su Bin'i içeren yedi kişilik erkek grup VICTON, 2016 Kasım'da mini albümleri 'Voice To New World' ile çıkış yaptılar. VICTON,  renkli görselleri ve performansları, güçlü vokalleri ve şarkı söyleme ve besteleme yeteneklerine kadar hazır olan çaylak grup müzik endüstrisine giriş yaptı.

Buna ek olarak birbiri ardına  'READY', 'IDENTITY', 'From. VICTON' mini albümlerini çıkardılar. Birden fazla müzik çeşidine meydan okuyup kendi renklerini sağlamlaştırdılar. VICTON sevimli çocuk görününümü ile karizma dolu performansları ile çekici erkeksi yönlerşni ortaya çıkardı. Renkli(çeşitli) konseptleri mükemmel bir şekilde sergileyip halkın dikkatini çekti.

Bu arada 23'ünde çıkacak olan single albümde VICTON'un müzikal açıdan gelişme gösterdiği söyleniyor. 5 aya kıyasla erkek grup VICTON ekrana yeni şarkıyla muhteşem bir dönüş yapacağı için ilgi çekiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara göz atmalısınız :)

VICTON Grup Profili

VICTON (빅톤) 7 üyeden oluşmaktadır. Seung Woo, Seung Sik, Chan, Se Jun, Han Se, Byung Chan ve Su Bin. 9 Kasım 2016...