5 Mart 2018 Pazartesi

VICTON, Goyang kedisi ile birlikte Goyang Starfield da sokak performansı sergiledi




VICTON, Goyang kedisi ile birlikte Goyang Starfield da sokak performansı sergiledi


Şarkıcı VICTON ‘VICTON'un Sokak Performansı Projesi(VICTON BUSKING PROJECT)’ ile ikinci kez konserini başarıyla tamamladı. 
VICTON ayın 4ünde saat 3de Gyeonggi- Goyang Starfield da ikinci konserlerini yaptı. Konser alanına VICTON'un görmek için gelen aniden yüzlerce insan toplandı. Starfield'ın 1. katında JoongAng Atrium odaklı 3. kata kadar insanlarla dolu sıcak sahne atmosferi hakkında bilgi edinelim.
Ön performansta Goyang şehrinin temsilci maskotu popüler Goyang kedisi ile sürpriz etkinlikle dikkat çekti. VICTON'un Remember Me koreografını yapan Goyang kedisi sevimli tavrı ile seyircilerin iç açıcı şekilde gülümsetti.
Olağanüstü etkinlikten sonra VICTON
muhteşem performanslarla dolu konserlerine ciddiyetle başladı. VICTON 'What Time Is It Now?' shnesi ile başladı. Zarif kırmızı kadife ile olağanüstü atmosfer gösteren VICTON'un karizma dolu sahnesi insanların dikkati çekti.
Bunlara özel sahnelerle devam ettiler. Heo Chan ve Choi ByungChan Crush 'Don't Forget'  tatlı tonlarını göstermek için kendi renkleriyle yeniden yorumladılar. VICTON her zaman saygı duygukları kıdemlileri B2ST'in 'Shadow' ile seyircileri karşıladı. Ardından 'Remember Me' ‘The Chemistry’, tekrar istenilen şarkıları ‘Blank’ ile sokak performansını mükemmel bir şekilde bitirdi.
Konserde sohbet ve fotoğraf zamanı, tokalaşmaya kadar  fan servisi olağanüstüydü. VICTON'un sokak performansı bitirip sonrasında dönüş yolunda araba da V App yayını açarak devam etti ' İletişim Kralları'na döndüler. Üyeler " Şafak vaktinden beri bekleyen hayranlarımaza teşekkür ederiz. Uzakta olup destekleyen hayranlarımıza da teşekkür ederiz. Henüz ikinci konserimizi yaptık çok üzülmeyin lütfen' deyip hayranlarına minnettar kalplerini dile getirdiler.
Geçen ayon 25inde Seoul Shincheon U Plex önünde ilk performansını sergiledi 'VICTON BUSKING PROJECT'in gelecek 10 ve 11'inde sergileyeceği konseri var.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bunlara göz atmalısınız :)

VICTON Grup Profili

VICTON (빅톤) 7 üyeden oluşmaktadır. Seung Woo, Seung Sik, Chan, Se Jun, Han Se, Byung Chan ve Su Bin. 9 Kasım 2016...